Πανοραμική άποψη των εκβολών του ποταμού Καλαμά το σούρουπο - Έγχρωμον Εργαστήρι Φωτογραφίας (My University, 2014)
Πανοραμική άποψη των εκβολών του ποταμού Καλαμά το σούρουπο
Keywords: Υγρότοποι; Ποταμοί