Παραποτάμια βλάστηση με λεύκες, ιτιές και αναριχόμενα στο δέλτα του Νέστου - Έγχρωμον Εργαστήρι Φωτογραφίας (My University, 2014)
Παραποτάμια βλάστηση με λεύκες, ιτιές και αναριχόμενα στο δέλτα του Νέστου
Keywords: Υγρότοποι; Δέλτα