Τουριστικές κατασκευές στην παραλία Γλύφα του Ν. Ηλείας - Έγχρωμον Εργαστήρι Φωτογραφίας (My University, 2014)
Τουριστικές κατασκευές στην παραλία Γλύφα του Ν. Ηλείας
Keywords: Παράκτια Ζώνη; Ανθρώπινες Δραστηριότητες