Καλλιέργειες στον κάμπο της αποξηραμένης λίμνης Καλλιπεύκης. Στο βάθος διακρίνεται ο ορεινός όγκος - Έγχρωμον Εργαστήρι Φωτογραφίας (My University, 2014)
Καλλιέργειες στον κάμπο της αποξηραμένης λίμνης Καλλιπεύκης. Στο βάθος διακρίνεται ο ορεινός όγκος
Keywords: Ανθρώπινες Δραστηριότητες; Γεωργία