Ανθισμένα λιβάδια και καλλιέργειες στον οικισμό Βροντερό Πρεσπών - Έγχρωμον Εργαστήρι Φωτογραφίας (My University, 2014)
Ανθισμένα λιβάδια και καλλιέργειες στον οικισμό Βροντερό Πρεσπών
Keywords: Υγρότοποι; Λίμνες