Πανοραμική άποψη της λιμνοθάλασσας Πρόκοπου, του δάσους Στροφυλιάς και της ακτής - Θ. Κουτρούμπας (My University, 2014)
Πανοραμική άποψη της λιμνοθάλασσας Πρόκοπου, του δάσους Στροφυλιάς και της ακτής
Keywords: Υγρότοποι; Λιμνοθάλασσα