Προδιαγραφές για την παρακολούθηση της βιοποικιλότητας κατά την λειτουργία έργων που απαιτούν περιβαλλοντική αδειοδότηση σε τόπους του Δικτύου Natura 2000. Φάση Α: Ανασκόπηση βιβλιογραφίας, ανάλυση απαιτήσεων και εξειδίκευση προδιαγραφών τελικού παραδοτέου - Ε. Χατζηχαραλάμπους; Π. Κακούρος (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2021)
Το παρόν εκπονήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Προδιαγραφές παρακολούθησης στοιχείων της βιοποικιλότητας κατά τη λειτουργία έργων που απαιτούν περιβαλλοντική αδειοδότηση σε περιοχές του Δικτύου Natura 2000», με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο (Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020», ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ».
Keywords: Δίκτυο Natura 2000; Βιοποικιλότητα